GPS 2021
Menu

Vragen en antwoorden

Een traject van vernieuwing roept vragen op en daar geven we graag een duidelijk antwoord op. Op deze pagina hebben we per onderwerp een aantal veelgestelde vragen verzameld en beantwoord. Klik op een vraag om het bijbehorende antwoord te lezen.

Staat uw vraag er niet tussen? Stel deze dan via info@duivensportbond.nl. Is de vraag ook relevant voor anderen, dan voegen we deze toe aan de pagina.

Tijdens de bijeenkomsten in de afdelingen zijn veel vragen beantwoord, maar ook daarna zijn nog vragen binnengekomen die uitgewerkt en hier geplaatst worden.


Visie, stappenplan en proces

NPO Bestuur heeft aangegeven dat leden het allerbelangrijkste zijn, ook in dit verandertraject. In hoeverre worden leden betrokken?

De leden zijn het belangrijkste. Op 21 januari 2017 is de website www.gps2021.nl gelanceerd met daarop alle informatie. Op vrijdag 10 februari 2017 was een avond waar alle leden van NPO aanwezig konden zijn om te horen wat de plannen zijn én om de dialoog aan te gaan. Daarnaast is het NPO bestuur naar alle afdelingen gegaan. Ook hier waren alle leden welkom.