GPS 2021
Menu

Website werkt niet optimaal via Internet Explorer 11

13 juni 2019
Deze website werkt niet optimaal wanneer u gebruik maakt van Internet Explorer als webbrowser. Dit heeft te maken met het feit dat Internet Explorer een verouderde browser is.

Bij het ontwikkelen en onderhouden van websites wordt rekening gehouden met diverse (web)browsers. Veiligheid is een belangrijk aspect daarbij. Internet Explorer is een verouderde browser die niet meer ontwikkeld wordt door Microsoft en bij het ontwikkelen en onderhouden van websites wordt dus ook geen rekening meer gehouden met Internet Explorer. Hierdoor kan het voorkomen dat bepaalde onderdelen van de website niet goed leesbaar zijn of niet goed werken. 

Oplossing

Om alle informatie op deze website (en andere websites) goed te kunnen lezen en goed te kunnen gebruiken, is het belangrijk een actuele versie van een webbrowser te gebruiken. Enkele voorbeelden: Chrome, Edge (de opvolger van Internet Explorer) of FireFox.

Ondervindt u problemen met deze website?

Mocht u ondanks het gebruik van een actuelen webbrowser toch problemen ondervinden, dan horen we dat graag zodat we kunnen bekijken wat de oorzaak van het probleem is en kunnen werken aan een oplossing.